Gijs

Gijs

Gijs is een Kune Kune varkentje (2019) en leeft heel dicht bij ons. Hij kan binnen, is zindelijk en ligt graag tegen de honden aan. Natuurlijk is hij ook heel graag buiten waar hij lekker mag scharrelen en een varkenswaardig leventje mag leiden.

Gijs ondersteunt bij trauma verwerking en geeft je met zijn sterke lijf letterlijk de steun die je altijd mistte. Plezier kun je ook met hem beleven. Met zijn vele knorretjes babbelt hij de hele dag door tegen ons. Hij heeft je heel wat te vertellen!

Gijs weet heel goed wat hij wil. Dit vraagt van jou dat je stevig in je schoenen mag leren staan bij Gijs. Soms probeert hij je letterlijk aan de kant te duwen.

Gijs is een echte lieverd en heel bijzonder om steun van hem te krijgen. Want heb jij al eens een modderig varkenskusje gekregen?