VAAIana

Ont-moet (mid)dag

In kleine groepjes kinderen of jongeren zijn we samen. Samen, met het belangrijkste doel: verbinden en ont-moeten. Verbinding met jezelf en de ander. Vaak moet er in ons leven zoveel… We rennen van school, waar zoveel moet, naar de hobby’s. En komen we thuis, moet er vaak ook nog van alles.

Hoe ziet dit verbinden en ont-moeten er uit? 

We ont-moeten elkaar rondom verschillende thema’s  en elke bijeenkomst is daardoor weer anders. Thema’s die aan bod kunnen komen zijn; jezelf zijn, (omgaan met) emoties, kwaliteiten en talenten, sterker in jouw schoenen staan en natuurlijk ontspanning en plezier. 
Zo ontdek je de ene keer de ontspanning die dieren en de natuur kunnen geven. Een andere keer zijn we creatief  of met spelvormen bezig en ervaar je met lichaamsoefeningen hoe je krachtiger kunt staan voor wie je bent. Natuurlijk zijn de honden elke bijeenkomst gezellig bij ons. Zij zullen bijdragen voor plezier, verbinding en meer inzicht in jezelf. 

Ont-moeten geeft ruimte. Ruimte voor creativiteit en voor ontspanning. Ruimte om kanten van jezelf te ontdekken die je misschien nog niet kent. 

Je bent welkom als je gevoelig bent.
Je bent welkom… Helemaal zoals jij bent!

Ben je angstig voor honden of dieren? Neem dan even contact met ons op. We willen natuurlijk dat je een positieve ervaring bij ons op doet.
Bij sterke angst kunnen we mogelijk helpen met behulp van therapie bij angst voor honden/dieren.  

"De warmte en rust die Gerja uitstraalt, zijn ook een meerwaarde. Je voelt je hier als ouder heel goed bij en het voelt echt ok om je kind bij haar achter te laten. Zelf leren we ook veel uit de nabeschouwing na een sessie. We krijgen telkens een gelukkig, rustig jongetje terug! We zijn er nog niet, maar het gaat nu echt super goed met Fabian!"
Griet & Paul
Ouders van Fabian

Praktische info

  • Woensdagmiddag, 13.00 - 15.30 uur, voor kinderen van 6 - 12 jaar
  • Ongeveer 1 keer per maand op onze locatie in Bree
  • Of een hele dag in de vakantie, 10.30 - 16.00 uur,
    voor kinderen van 6 - 12 jaar en voor jongeren van 12 - 16 jaar
  • Afzonderlijk te volgen
  • 20 euro per kind per middag of 50 per kind per vakantiedag

Benieuwd wanneer jij mee kan doen?