VAAIana

Ontmoet (mid)dag

In kleine groepjes van maximaal zes kinderen of jongeren zijn we samen. Samen, met het belangrijkste doel: verbinden en ont-moeten. Verbinding met jezelf en de ander. Vaak moet er in ons leven zoveel… We rennen van school, waar zoveel moet, naar de hobby’s. En komen we thuis, moet er vaak ook nog van alles.

Deze middag of dag is er om je te ont-moeten, samen tot rust te komen en van elkaar te leren. En vooral: om samen te genieten van de natuur, de dieren en elkaar.

Iedere bijeenkomst is anders. Zo leer je de ene keer hoe je ontspant of mediteert, zijn we creatief bezig en wandelen we met de geitjes en de andere dieren. Een andere keer leer je hoe je een varkentje traint of doe je behendigheidsspelletjes met de honden.

Ont-moeten geeft ruimte. Ruimte voor creativiteit en voor ontspanning. Ruimte om kanten van onszelf te ontdekken die we misschien nog niet kennen. En ook om kanten van anderen te ontdekken die we misschien nog niet kenden.

Heb je er zin in? Je bent welkom als je niet heel angstig bent voor dieren. Ben je dat wel, volg dan eerst enkele sessies therapie bij angst voor honden/dieren. Bij twijfel, overleg even met ons.
Je bent welkom als je gevoelig bent.
Je bent welkom… Helemaal zoals jij bent!

"De warmte en rust die Gerja uitstraalt, zijn ook een meerwaarde. Je voelt je hier als ouder heel goed bij en het voelt echt ok om je kind bij haar achter te laten. Zelf leren we ook veel uit de nabeschouwing na een sessie. We krijgen telkens een gelukkig, rustig jongetje terug! We zijn er nog niet, maar het gaat nu echt super goed met Fabian!"
Griet & Paul
Ouders van Fabian

Praktische info

  • Woensdagmiddag, 13.00 - 15.30 uur, voor kinderen van 6 - 12 jaar
  • Ongeveer 1 keer per maand op onze locatie in Bree
  • Of een hele dag in de vakantie, 10.00 - 16.00 uur,
    voor kinderen van 6 - 12 jaar en voor jongeren van 12 - 16 jaar
  • Afzonderlijk te volgen
  • 20 euro per kind per middag of 50 per kind per vakantiedag

Benieuwd wanneer jij mee kan doen?