VAAIana

Kinderen

Opgroeien is een uitdaging. Een extra steuntje in de rug kan daarbij helpend zijn. Een coaching in de natuur en met hulp van onze dieren, ook wel AAI of Animal Assisted Interventions genoemd, maakt ons aanbod net even anders.

De aanwezigheid van de dieren werkt laagdrempelig en helpt het kind om actief mee te doen. Het aanraken en knuffelen van dieren vermindert stress. De dieren geven het kind een veilige, heldere spiegel en zorgen voor ervaringsgerichte leermomenten die een blijvende verandering met zich meebrengen.

Wanneer je kind te kampen heeft met onzekerheid, angst, trauma, een laag zelfbeeld, hechtingsproblemen, slaapproblemen, overprikkeling of te maken krijgt met pesten, kun je een beroep doen op het aanbod van VAAIana. Kijk gerust verder voor de mogelijkheden!

Ontmoet (mid)dag

Samen met andere gevoelige kinderen en onze dieren een (mid)dag lang spelen, ontspannen, ontdekken, van elkaar leren en vooral elkaar ont-moeten.

Kindercoaching

Loop je vast op school, is het thuis moeilijk of zit je niet lekker in je vel? Ben je bang, onzeker of pieker je veel? Samen werken we aan dat wat nodig is om meer rust en balans in jouw leven te krijgen.

kind geen angst voor honden

Angst voor honden

Angst voor honden kan je leven beheersen. Gelukkig is er een weg uit de angst naar een leven in rust en vertrouwen. We helpen je daar graag bij, volledig in samenspraak met jou natuurlijk!