Volwassenen

Ervaar jij moeilijkheden in je leven die te maken hebben met werk, relaties, of ouderschap? Heb je last van angsten of trauma’s uit het verleden die je leven in het nu moeilijk maken? Merk je dat je vaker tegen dezelfde dingen aanloopt en wil je hier verandering in brengen, maar weet je niet goed hoe?

Soms helpen enkele inzichten of handvaten binnen coaching je al vooruit en kun je verder. Bij dieperliggende zaken kan therapie je inzichten geven en helpen om trauma’s te verwerken en (onbewuste) blokkades op te lossen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en ontwikkelmogelijkheden binnen VAAIana? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief: 

vaaiana systemisch werken
Bij VAAIana kun je terecht voor ondersteuning door middel van Animal Asisted Coaching of voor Animal Asisted Therapie. Dit is een vorm van coaching en therapie waar een dier (meestal de hond) een ondersteunende functie vervult. Je kunt ook bij ons terecht voor een groeitraject of een Cirkel van verbinding.
EMDR-traumaverwerking-Blokkades-oplossen

Animal Assisted Therapie

Ervaringsgerichte therapie geschikt bij o.a. angst, trauma, depressie, stress, laag zelfbeeld, negatieve emoties, problemen met de vader/moederrol in het gezin. Je gaat ervaren, voelen en binnen een veilige bedding mogen helen.

Animal Assisted Coaching

Coaching is in te zetten bij een persoonlijk of werkgerelateerd vraagstuk. Thema’s als persoonlijk leiderschap, grenzen stellen, communicatieve vaardigheden en het maken van de juiste keuze kunnen aan bod komen. Coachen met honden is ervaringsleren, het is minder praten en meer doen!

kind geen angst voor honden

Therapie bij angst voor honden

Angst voor honden kan je leven beheersen. Gelukkig is er een weg uit de angst naar een leven in rust en vertrouwen. We helpen je daar graag bij, volledig in samenspraak met jou natuurlijk!

Groeitrajecten & Cirkels

Samen groeien in een veilige groep in contact met moeder aarde, de natuur en de dieren. Verbinden in een cirkel met andere mensen, zingen, bewegen en ervaren.