Ouder & Kind Verbindings-meerdaagse

Enkele dagen exclusief tijd en aandacht voor jou en je kind. Jezelf en elkaar beter leren kennen en begrijpen, samen fijne verrijkende ervaringen delen zijn fantastische hulpmiddelen om te werken aan de band die jullie mogen koesteren en voeden. Die is immers een heel belangrijke basis voor de toekomst.

Als ouder ben je een voorbeeld voor je kind. Niet zozeer in wat je zegt, maar vooral in wat je voorleeft. Leven met je kind vanuit verbinding begint altijd bij het verbinden met jezelf. Verbinden met je eigen hart en je eigen verlangens, om je vandaaruit weer met de noden van je kind te kunnen verbinden.

Opgeleid en geïnspireerd door An Michiels, bezielster van Sensitief vzw en schrijfster van het boek ‘De hoogsensitiviteit survivalgids’ zijn wij bevlogen geraakt om samen met Sensitief VZW deze waardevolle verrijkende meerdaagse te organiseren.

"Ik vond het echt heel leuk om met Gerja en de hondjes samen te werken op kamp. Door te oefenen met de hondjes leer je hoe je kan opkomen voor jezelf. Ik heb ook geleerd hoe ik mijn houding en mijn stem hiervoor kan gebruiken. Het was natuurlijk ook leuk om met de hondjes te knuffelen en te spelen💗. Gerja is een heel lieve en super aardige persoon waar je je onmiddellijk goed bij voelt. Ik vond het een TOP kamp!!!"
Dine
12 jaar

Verbindend communiceren, omgaan met emoties, je behoeftes verhelderen en uitspreken en op een gevoelige manier in je kracht staan, zijn thema’s die aan bod komen.
Wanneer je bewust investeert in de relatie met je kind, kunnen veel moeilijkheden in de opvoeding opgelost of voorkomen worden.

Samen de verbinding opzoeken, jezelf en elkaar beter leren kennen door laagdrempelige speelse werkvormen die we met of zonder de honden gaan doen. De natuur om ons heen die al zorgt voor ontspanning en het thuiskomen bij jezelf.

Vind jij het ook belangrijk om een heel weekend echt tijd en aandacht voor elkaar te hebben? Lijkt het je waardevol om je kind nog beter te leren kennen en begrijpen? Houden jullie samen van dieren?

Schrijf je samen met je kind in via onderstaande link!

"Op dat kamp ervoer Fabian een bijzondere band met de hond Britt. Ook Gerja merkte dit op en hij mocht met haar en Britt even alleen op pad. Hier praat hij nog steeds over. Het was zeer fijn om te zien dat, hoewel er meerdere kinderen waren, er toch echt individueel gewerkt kon worden! Na de wandeling kregen we een heel rustige en trotse Fabian terug!"
Griet & Paul
Ouders Fabian
"Onze eerste kennismaking met Gerja en haar honden was tijdens het ouder-kind kamp van Sensitief Vzw. Onze kinderen waren meteen verkocht en vertelden uitvoerig over de oefeningen die ze samen met Gerja en de honden maakten, alsook over de persoonlijkheden van de honden. Dit bleef tot lang na het kamp doorzinderen. De sfeer op het kamp werd lichter door het contact met de dieren. We zagen hoe spiegelen met honden de focus van het probleem dat het kind ervaart, verlegde naar de kracht die ze uit zichzelf kunnen halen."

Praktische info

Data en locaties vind je op
de website van Sensitief vzw