Ouder & Kind

De verbinding tussen ouders en kinderen is van groot belang voor de opvoeding en het harmonieus samenleven binnen een gezinssituatie.

Maar het leven van iedere dag gaat vaak zo snel aan ons voorbij dat we soms vergeten om te werken aan de relatie met ons kind. Er kan wederzijds onbegrip ontstaan, conflicten of stress. Door stress kunnen er conflicten ontstaan. Wederzijds onbegrip kan veel verdriet teweegbrengen.

Juist omdat we het belang van een goede band tussen ouders en kinderen zo goed begrijpen, organiseren we verbindingsdagen en weekenden. Momenten van echte tijd en ruimte met en voor elkaar, momenten om elkaar beter te leren kennen en begrijpen. Je versterkt samen je band en daarmee de basis.

Voor moeilijke of uitdagende momenten bieden we extra ondersteuning in de vorm van ouder-kind coaching of binnen leerrijke workshops.

Wees welkom!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, updates en ontwikkelmogelijkheden? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief:

vaaiana systemisch werken

Verbindings
dag

Een hele dag speciaal voor jou en je kind. Samen zijn in de natuur en bij onze dieren. Verbinden met elkaar, met andere ouders en met andere kinderen door oefeningen, gesprek, ontspanning en vooral door samen te ZIJN.

Verbindings
meerdaagse

Enkele dagen exclusief tijd en aandacht voor jou en je kind. Jezelf en elkaar beter leren kennen en begrijpen, samen fijne verrijkende ervaringen delen en verbinden met elkaar, andere ouders en kinderen en onze dieren.

Ouder & Kind
Coaching

Soms loopt de relatie tussen ouder(s) en kind niet vanzelfsprekend. Dan kan hulp en ondersteuning die helemaal toegespitst is op jullie situatie heel welkom zijn. Wij bieden je dat graag, in overleg met ouder én kind.