Ouder & Kind Verbindingsdag

Een hele dag echte tijd en ruimte voor jou en je kind. Jouw relatie met je kind is een heel belangrijke basis voor de toekomst. Jullie band mogen jullie koesteren en voeden. Jezelf en elkaar beter leren kennen en begrijpen en samen fijne verrijkende ervaringen delen zijn fantastische hulpmiddelen om te werken aan jullie band.

Als ouder ben je een voorbeeld voor je kind. Niet zozeer in wat je zegt, maar vooral in hoe je ze voorleeft. Leven met je kind vanuit verbinding begint altijd bij het verbinden met jezelf als ouder. Verbinden met je eigen hart, je eigen verlangens om van daaruit weer met je kind en zijn of haar verlangens te kunnen verbinden. Wanneer je bewust investeert in de relatie met je kind, kunnen veel moeilijkheden in de opvoeding voorkomen worden.

Daarom deze dag! Samen de verbinding opzoeken, jezelf en elkaar beter leren kennen door laagdrempelige, speelse werkvormen die we met of zonder de dieren gaan doen. Met daarbij de natuur om ons heen, die zorgt voor ontspanning en het thuiskomen bij jezelf.

Vind jij het ook belangrijk om een dagje echt tijd en ruimte te maken voor elkaar? Schrijf je dan in, samen met je kind!

De sessies met de hondjes bleven hen het meeste bij. Hanna praat nog steeds over Joppe, en Fabian had meteen een prachtige klik met Britt. Door op een juiste toon en met de juiste sterke houding iets tegen de honden te zeggen, zagen ze dat de honden hier op reageerden en naar hen luisterden. Op die manier werden de woorden ‘in je kracht staan’ heel duidelijk, en begrepen ze ook dat dit in het dagdagelijkse leven zeer belangrijk is!
Griet & Paul
Ouders Hanna & Fabian

Praktische info

  • Voor één ouder met één kind (6-12 jaar of 12-16 jaar)
  • Weekend of vakantiedag van 10.30 tot 16.00 uur
  • Locatie: Bree (België)
  • 85 euro per koppel per dag

Kijk wanneer jullie mee kunnen doen!